Auw La 14/02

Kaart onbeschikbaar

Datum: 14/02/2018
Tijd: 19:30 - 22:00

Categorieën

Agenda link: iCal

|||AUW LA VALENTIJNSEDITIE|||

Naar de cinema gaan op Valentijn of een doos hartvormige chocolaatjes krijgen is passé. Uw vlam of lief verrassen met een avond boordevol poëzie en muziek daarentegen, zou wel eens dé perfecte manier kunnen zijn om ‘dichter’ (ja, wij houden van woordspelingen) naar elkaar toe te kunnen groeien. Uiteraard volgt er na de geplande affiche ook een Open Mic, waar al jullie blok-schrijfsels op los kunnen gelaten worden. Maar laat jullie eerst meevoeren door het timbre en het ritme van onze winterse spitsafbijters:

Dominique De Groen
Dichteres en kersvers gedebuteerd bij het Balanseer met ‘Shop Girl’, “een poëtisch epos dat de traditie van Vergilius ent op het laatkapitalistische tijdperk”. Haar werk werd daarvoor al gepubliceerd in Deux Ex Machina, Kluger Hans, Gierik & Nieuw Vlaams Tijdschrift en op Samplekanon en hard//hoofd. Ze stond ook al een keertje op Auw La, wat zo ontzettend goed was dat we haar opnieuw hebben uitgenodigd! (Meer te weten komen?  http://www.vulpix91.be/)

Moyson-in-Spee
= De combo/het ongelooflijke duo Yannick Moyson en Marlijn Spee. Yannick is een duizendpoot: poëet en slammer, begeleider bij Slam ’t stad, workshopper, organisator van het poëziepodium You On Stage (dat in december zijn vijfjarige bestaan vierde), enzoverder enzovoort!

Vanavond treedt hij op in samenspel met Marlijn, een fantastische artieste uit Utrecht die daarnaast ook haar eigen band heeft: Marlijn, wat ze zelf omschrijft als “Nederlandstalige muziek met pit en een goed verhaal”. (Nieuwsgierig naar haar tracks?  https://soundcloud.com/marlijnspee)

TBA

De deuren gaan open om 19:30 en het evenement begint zoals altijd om 20:00, tot dan!

WaarderingenBoeken
[WPCR_INSERT SHOWFORM="1"]