SPEAK meets Carina

Kaart wordt geladen...

Datum: 08/12/2017
Tijd: 20:00 - 23:00

Locatie
Speak: woorden op vrijdag

Categorieën

Agenda link: iCal

Komt dat horen en verwen je oren!
sPEAK dECEMBER: met de muzikale begeleiding van onze DJ Miss Patti Pats Boom die de mooiste vinylplaatjes voor jullie draait, en met Carina Fernandes als jullie lieftallige host.

Wat is sPEAK?
sPEAK in CAPSLOC is het woordenkind van CAPSLOC Cultuurpodium, SPEAK in capsloc, sPEAK open mic en Stadsdichter van Cadij – 2016/2017.
sPEAK geeft maandelijks het podium aan schrijvers, dichters, songwriters, columnisten, woordkunstenaars, jonge honden, ouwe rotten, en heeft een awesome publiek van luisteraars en lezers. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Gratis??
Jazeker, je hoeft voor sPEAK geen kaartje te kopen en ook niet te reserveren. Als jij van plan bent om te komen, meld je dan wel altijd aanwezig in het facebookevenement. Dat is fijn voor CAPSLOCs crew, want die willen graag weten hoeveel stoelen ze neer moeten zetten.
Hier vind je alle aankomende evenementen: https://www.facebook.com/pg/CAPSLOCsPEAK/events/

De eerste ronde:
Verwacht in de eerste ronde: performances, boekpresentaties, storytelling, songwriting, poezië/poetry. Op de facebookpagina vind je voor elke aankomende editie het facebookevenement, waarin de performers worden aangekondigd.

Heb jij ook iets te vertellen?
Dat komt goed uit, want aansluitend is er een open mic i.s.m. Stadsdichter van Cadij – 2016/2017. Een plaats bij de open mic is maximaal 5 minuten per persoon. Intekenen kan alleen op de avond zelf – tussen 20.00 – 20.15.

Over CAPSLOC:
CAPSLOC cultuurpodium heeft een brede muziekprogrammering, workshops, oefenruimte en opnamestudio. Vanuit CAPSLOC is er bij sPEAK een technische crew, DJ, barcrew en presentatie aanwezig. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van CAPSLOC of bekijk de concertagenda op www.capsloc.nl.

Waar is het?
Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel.
Metrolijn C, loopafstand halte Capelle-centrum, parkeren is gratis.

Bij sPEAK hoort ook een online schrijverscafé, voor iedereen die te ver weg woont om elke maand naar Capelle te komen: sPEAKs online schrijverscafé. Maar in het echt zijn we natuurlijk het leukst 🙂
Tot dan, tot sPEAK!

WaarderingenBoeken
[WPCR_INSERT SHOWFORM="1"]